Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Over sloopauto - service en kwaliteit

Kwaliteit en Service

sloopauto VERKOPEN, SLOOP AUTO’S OPHALEN , SLOOPAUTO’S GEVRAAGD

Nieuwe website - altijd de Beste Prijs

De nieuwe site www.sloopautos.com heeft een nieuwe service geïntroduceerd op internet. Particulieren kunnen nu sinds kort hun oude vertrouwde sloop auto aanbieden aan een ophaalbedrijf voor sloopauto in Nederland. Het bedrijf sloopauto .com biedt sinds kort de mensen in Nederland aan om hun autowrak te laten ophalen door een bedrijf die daar is gespecialiseerd.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Sloopauto's ophalen

SLOOPAUTO VERKOPEN, SLOOPAUTO INKOPEN, SLOOPAUTO OPHAAL SPECIALIST

DIRECT VRIJWARING EN GOEDE SERVICE -  BEL 06 42 962 333

Vriendelijke behandeling

sloopauto com zorgt er bijvoorbeeld voor dat een autowrak wordt opgehaald door een vriendelijke medewerker met een representatieve vrachtwagen. U krijgt dus geen ordinaire ongeschoren man aan de deur die de Nederlandse taal niet beheerst. De medewerkers die de auto komen ophalen zullen u vriendelijke benaderen en goed uitleggen hoe het ophalen van een sloop auto in z’n werk gaat. Zij nemen voor u de tijd en hebben begrip voor het lastige moment van het ophalen van een auto die u overal heen heeft gebracht.

Wij hebben ook Autosloopbedrijven in Heemstede, Alkmaar, Heerhugowaard, Blokker en in Hoorn.

Goede restwaarde

Uw oude en vertrouwde auto heeft ook nog een lage ijzer-restwaarde. Wij geven u dus nog een vergoeding waarvan het percentage ten goede komt aan een goed doel. Door dat wij bewust zijn van deze win-win situatie hebben wij al vele Nederlandse klanten een beter gevoel kunnen geven dan de traditionele autosloperijen in Nederland.

Wij hopen dat wij u een goed beeld hebben gegeven van de markt in het verleden en van de sloopauto-markt van heden.

Lees ook over een afgekeurde auto.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Sloopauto aanbieden

Sloopauto aanbieden, sloopauto’s aanbieden, sloopauto aanbieden.

De werkwijze om een sloopauto aan ons aan te bieden is eigenlijk heel eenvoudig. Door het telefonisch contact met ons op te nemen zal een medewerker alle nodige informatie opschrijven. Wij hebben informatie nodig van uw woon plaats, uw telefoonnummer en de opgave van het merk van de auto, het type auto, indien u bekent: het kenteken van de sloop auto. Klanten kunnen aan ons opgeven op welke dag en op welk tijdstip wij de sloopauto’s moeten ophalen.

Schadeautos aanbieden

Bij ons bedrijf kunt u ook schadeautos aanbieden. Na het telefonisch contact met ons opnemen schrijven wij alle informatie op van de schadeauto en van alle beschadigingen. Onze schadeauto expert zal dan binnen een uur telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken om de restwaarde van uw beschadigde wagen te kunnen bepalen. Van de expert ontvangt u een opgaven van de restwaarde de schadeauto.

Een sloopauto verkopen

Sloopauto’s aan ons verkopen is ook mogelijk. Wanneer uw sloopauto nog een restwaarde heeft dan kunnen we deze auto van u kopen. Japanse sloop auto’s of een aantal Duitse sloop auto’s kunnen nog een aanzienlijke restwaarde hebben. Een aantal Afrikaanse landen heeft namelijk belangstelling voor deze sloopauto, vandaar dat deze beschadigde auto’s vaak nog een aanzienlijke restwaarde hebben ten opzichte van bijvoorbeeld de Franse en de Amerikaanse sloopauto’s.

Wij zijn ook een schadeauto specialist

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Uw sloopauto zullen wij netjes afmelden bij het RDW en de belastingdienst. Het originele vrijwaringsbewijs moet u thuis goed bewaren. Een kopie van het vrijwaringsbewijs moet u versturen naar uw verzekeringsmaatschappij. Na het overhandigen van het afgesproken bedrag en het overhandigen van alle nodige papieren heeft de formele eigendomsoverdracht plaatsgevonden.

Schadeauto verkopen

Het verkopen van schadeauto’s aan ons bedrijf heeft bijna een zelfde werkwijze als het verkopen van een sloopauto aan ons bedrijf. Wij noteren alle beschikbare informatie van de schadeauto’s en geven deze door aan onze schade auto expert. Binnen ongeveer een uur zal deze medewerker telefonisch contact met u opnemen om met een afspraak te maken op een tijd en op een dag die u het beste schikt. De expert zal u een reëel bedrag vertellen van de restwaarde van uw schade auto. Wanneer u akkoord gaat met het afgesproken bedrag dan zal bij het overhandigen van het contante geld en het overhandigen van uw autopapieren de formele eigendomsoverdracht op locatie plaatsvinden. Het afmelden bij de Belastingdienst en het RDW geschied geheel automatisch, u hoeft wat deze onderwerpen betreft geen extra handelingen te verrichten. Schadeauto’s hebben ten opzichte van sloopauto’s een hogere marktwaarde gezien deze nog gerepareerd kunnen en verkocht kunnen worden.

Sloopauto inkoop

Alle medewerkers van auto sloperijen hebben veel ervaring met het opkopen van sloopauto’s. Tijdens hun carrière hebben zij al duizenden sloopauto gekocht van hun klanten. Gezien hun ruime ervaringen kunnen de klanten er dus op rekenen dat alles netjes volgens alle wetten en alle regelgevingen zal verlopen. U ontvangt ook op het moment van de sloopauto inkoop moment het vrijwaringsbewijs en het contant geldbedrag dat is afgesproken. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan u vragen beantwoorden en u alle nodige informatie vertellen en/of laten zien.

Schade auto inkoop

Op de locatie die u ons van te voren heeft doorgegeven vindt het inkopen van de schadeauto plaats. Wij komen dus naar u toe en u hoeft daarom niet voor het transport van de schadeauto te zorgen. Op de door u gewenste tijd en locatie komt onze autoschade expert bekijken wat de rest waarde is van u beschadigde auto. U ontvangt dus direct een opgave van het bedrag waarmee u wel of niet akkoord mee kan gaan. Het is ook mogelijk om even de tijd te nemen om over onze aanbod te kunnen nadenken. Een paar dagen later zullen wij dan telefonisch contact met u opnemen om een nieuwe afspraak met u te maken om de auto op te komen halen.

Schade auto’s gevraagd

De auto’s van onze schadeauto expert zijn herkenbaar aan de reclame tekst op hun auto’s. Op de auto’s van de schade auto experts staat de tekst: schadeauto’s gevraagd. Alle schadeauto experts hebben veel kennis en bijzondere goede vaardigheden met betrekking tot het vaststellen van de hoogte van het schadebedrag en het kunnen bepalen van de restwaarde van de beschadigde motorrijtuigen.

Sloopauto’s gevraagd

Sloopwagens, autowrakken, beschadigde auto’s, auto’s met aanzienlijke schade, het maakt ons geheel niet uit wat voor auto u ons aan kunt bieden. Of de uw oude vertrouwde motorrijtuig nu in Friesland of Limburg staat, wij kunnen in geheel Nederland naar onze klanten rijden. Sloopauto’s ophalen en sloopauto’s verwijderen is onze specialiteit en kunnen daarom allen auto’s ophalen met een representatieve ophaalauto.

Lees meer over auto's weg laten halen.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Sloopauto kopen, sloop auto kopen

Sloopauto te koop gevraagd, sloopauto's kopen, sloop autos opkopen

Sloopauto opkopen is een specialiteit van ons bedrijf, wij hebben oa veel ervaring met de werkzaamheden mbt het sloop auto opkopen in alle plaatsen van Nederland. Wij hebben daarom bedrijven opdracht gegeven om advertenties te plaatsen met de tekst: sloopauto te koop gevraagd, of reclame posters laten ophangen met de tekst: sloopauto's kopen ? bel ons direct op, wij staan bekend om sloop autos opkopen in heel Nederland.

Onlangs hebben we van een bedrijf opdracht gekregen om voor hun zoveel mogelijk ijzer in te zamelen. De vraag naar ijzer is daarom toegenomen en wij kunnen daardoor de particuliere sloopauto bezitter meer bieden voor hun kapotte auto. Het onderwerp met betrekking tot vraag en aanbod heeft veel invloed op de sloopauto markt in Nederland.

Sloopauto op internet

Veel bedrijven zijn zich momenteel aan het richten op het via het medium internet in contact te komen met sloopauto bezitters die van hun sloop auto af willen. Het is ons opgevallen dat de autosloperijen nooit belangstelling hebben gehad voor het medium internet. Zij hebben tot het laatste moment het aanschaffen van een computer uitgesteld. Hun klanten hebben zij voorheen gegenereerd door mond op mond reclame en door hun vaak monopoliepositie in de gemeente waar zij gevestigd zijn. Commerciële activiteiten om meer klanten te organiseren is niet hun bier. Door de komst van de internetbedrijven die via google sloopauto uit hun vijver vissen en aan hun, tegen een redelijke commissie verkopen zijn ze na drie wakker geworden en zijn zij ook zich nu aan het openstellen om meer gebruik te gaan maken van de internet mogelijkheden.

Hoe dan ook hebben zij nu een achterstand opgelopen op sloopauto's in te kopen via google, maar door het zes dagen per week werken en hun gedrevenheid om hun bijzondere marktpositie te behouden zullen zij zeker over drie jaar een gedegen tegenstander worden van de nieuwkomers.

Wilt u meer weten over ons?

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

Groningen

Friesland


Noord-Holland

Utrecht

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions