Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Sloopauto verwijderen

Laat nu meteen uw oude sloopauto verwijderen door www.sloopauto.com bel 06 - 42 96 23 33 Want wij zijn gespecialiseerd in loop-, sloop-, en schade auto verwijderen naar de autosloop.

Heeft uw trouwe vierwieler het begeven? Laat www.sloopauto.com dan nu uw sloopauto verwijderen naar een Stiba erkend autosloop- en demontage bedrijf. Neem meteen telefonisch contact met ons op voor een verkoopgesprek. Bel ons nu op de „hotline” mobiel 06 - 42 96 23 33 om direct met een inkoopmedewerker over de verkoop van uw motorvoertuig te praten. Of vul uw gegevens in voor de „terug bel service” dienst.

Wij kunnen uw sloopauto verwijderen mits u in bezit bent van autopapieren en kentekenplaten.

U bespreekt hoe uw sloopauto verwijderen door ons bedrijf wordt geregeld. Allereerst inventariseren we met u de autodocumenten. Merk, type, leeftijd, staat van dienst, RDW kenteken registratie en bijzonderheden. Indien noodzakelijk, kunt u gebruik maken van ons „e-mail formulier” om met bijgevoegde digitale foto’s de eventuele cosmetische schade, en of motorische problemen visueel toe te lichten. Onze afdeling inkoop kan dan een reeële waarde vast stellen met een vrijblijvende richtprijs bij aankoop.

Wij komen bij verkoop uw sloopauto verwijderen op een agenda afspraak met onze Buitendienst. De chauffeur van de sleep- en takeldienst is ook schade-expert die samen met u de definitieve prijs bepaalt. Hij zal u een aankoopfactuur uitschrijven en contant uitbetalen. Tevens ontvangt u het ter plekke opgestelde wettelijk verplichte RDW-vrijwaringsbewijs. De Buitendienst zal uw sloopauto verwijderen naar een Stiba gecertificeerd demontage bedrijf.

Laat nu uw sloopauto verwijderen en bel www.sloopauto.com 06 - 42 96 23 33 voor verkoop!

De ouderwetse autosloperij heeft door de ontwikkeling in de natuur- en milieuwetgeving een metamorfose ondergaan. Onder auspiciën van de Stichting Branche organisatie autosloop en demontage bedrijven is het naar een hypermodern high-tech bedrijf geëvolueerd. Het sloopauto verwijderen is nu demonteren en recyclen in het belang van natuur en milieu. In de auto aanwezige vloeistoffen worden afgetapt en gescheiden opgeslagen en elders gerecycled. Bruikbare onderdelen worden gedemonteerd ten behoeve van de autoschadeherstellers die zijn aangesloten bij de Focwa.

sloopauto verwijderen: 24/7 verwijderen wij sloopauto’s indien gewenst bij u voor de deur. autowrak verwijderen: wrakken verwijderen we met een takelwagen in een containerbak. schadeauto verwijderen: schadeauto’s verwijderen we met autoambulance met intensive care on board. exportauto verwijderen: specialiteit is „redstar quality” export naar alle windstreken van de aarde.

Door ARN Tiel is sloopauto verwijderen tot gesamtkunstwerk materiaal uitpluizen verheven.

Ten slotte wordt het autowrak afgevoerd naar de Post Shredder Technology fabriek van de Auto Recycling Nederland in het centraal gelegen Tiel. Op de ARN plant is sloopauto verwijderen tot een gesamtkunstwerk verheven. In de fabriek staan hamermolens, drijfzinkbaden, en zigzagshifters, in felle kleuren tussen een techno jungle van trechters, buizen en transportbanden. Dit is de afterparty van het automobiel leven. Er worden op jaarbasis zo’n 40.000 ton wrakken verwerkt tot materiaal en producten die inzetbaar zijn voor de recycling industrie. Deze ambitieuze doelstelling is target voor medio 2015 haalbaar, of zelfs meer!

ARN convenant automobielbranche, overheid en toezichthouder Rijksdienst voor Wegverkeer.

Auto Recycling Nederland is een samenwerkingsverband van alle in de automobielbranche werkzame bedrijven. Van de autoproducent, de dealer, de demontagebedrijven en de RDW als toezichthouder op de kentekenregistratie. Bij het sloopauto verwijderen komen ook een aantal administratieve handelingen om de transactie volledig af te ronden. Per 1 januari 2014 kan dit dankzij de Online Registratie Auto Demontage via de computer van het demontagebedrijf en krijgt u uit de printer een vers RDW vrijwaringsbewijs geprint

Laat nu uw sloopauto verwijderen door erkend bedrijf Stiba en ARN, onder toezicht van RDW 594


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions