Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Bus Verkoop Specialist Nederland koopt alle bussen op in Nederland

Bus verkoop: Door ons landelijk georienteerd bedrijf kunnen wij in iedere plaats bussen opkopen en ophalen. Wij zijn daarom ook gespecialiseerd in het inkopen van alle merken bussen. Het is goed om telefonisch contact me ons op te nemen en samen met ons de mogelijkheden van uw bus te bespreken.

Zie ook oude bus.

U kunt ons bereiken op 06 42 962 333
D
irect contact met een medewerker

Sloop auto markt gaat in 2018 volledig open in Cuba

De familie Castro heeft besloten om in 2018 open te staan voor nieuwe idealistische politieke partijen dan huidige socialistische partij.

Door het binnenkort overlijden van Fidel Castro en door het overlijden een paar jaar later van zijn broer gaat de sloop auto markt in Cuba volledig veranderen.

Momenteel, door de boycot van Amerika en alle andere westerse landen rijden er nog alleen maar oude Amerikaanse oude sloopauto's van 30 jaar geleden. Deze oude auto's zijn sinds de boycot van Amerika een bezienswaardigheid op de Cubaanse wegen geworden.

Niemand in Cuba hoeft te betalen voor de scholen en andere opleidingen. Niemand in Cuba hoeft te betalen voor de gezondheidszorg, het bezoeken van een arts, dokter of specialist. Het socialistische staat Cuba heeft de beste zorginstellingen van de wereld.

In Cuba zijn de scholen en universiteiten in vergelijking met andere werelddelen slechter en niet goed georganiseerd.

Door de connectie van Cuba met Rusland is Cuba in een sloopauto en overige economische isolement gekomen. De VS heeft geen andere lidstaat toestemming gegeven of de mogelijkheid gegeven om zaken te doen met Cuba.

Er is een ondernemer in Rotterdam die van Fiedel Castro toestemming heeft gekregen om goederen te exporteren naar Cuba. Om die reden zie je in Cuba sloopauto Bussen rijden uit Nederland en zie je kleding uit Rotterdam door vele mensen uit Cuba dragen.

Sloop bussen en sloopauto's uit Rotterdam, zijn de enige producten die Cuba nog kan en mag importeren. De importeur van oude, defecte en kapotte bussen, uit Rotterdam is de grote vriend van Fiedel Castro geworden afgelopen tien jaar. De Nederlandse overheid berust zicht in deze bijzondere situatie terwijl Amerika er alles aan doet om zelfs het exporteren van sloop auto's, bussen, medische apparaten, hulpmiddelen en vele andere producten te voorkomen.

Heeft u een Amerikaanse auto of een oude oldtimer die naar de sloop moet en/of gebracht moet worden dan is het goed om contact met ons op te nemen.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions