Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Autosloperij Noord-Holland sloopauto in Noord-Holland ophalen

Autosloperij Noord-Holland is de Opel, Citroen , Peugeot, Mercedes , Audi , Renault, Rover, Land Rover, Range Rover, Dawo Martiz, Chrysler , Ford, Seat, Saab etc specialist in onze regio.

Autosloperij Noord-Holland, koopt niet alleen personen auto's op, busjes, bedrijfswagens maar ook alle vrachtwagens en motoren. Wij zijn het auto ophaal bedrijf van Noord-Holland.

Sloperij Noord-Holland en autosloop Noord-Holland halen uw auto binnen drie uur op. U hoeft daarom niet meer vier dagen te wachten op het weghalen van uw auto.

Autosloperijen Noord-Holland zorgen ook voor een correcte administratieve afhandeling van uw auto. Op locatie en per direct ontvangt u het officiële rdw-vrijwaringsbewijs. U bent er dus zeker van dat uw auto direct wordt afgemeld van belastingdienst en bij het Rijksdienst van Wegverkeer. Wij zijn u graag van dienst!

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker.

Zie ook: Autosloperij 's-GravelandAutosloperij AalsmeerAutosloperij AlkmaarAutosloperij AmstelveenAutosloperij AmsterdamAutosloperij BlokkerAutosloperij CallantsoogAutosloperij HaarlemAutosloperij HeerhugowaardAutosloperij HilversumAutosloperij LandsmeerAutosloperij OudkarpselAutosloperij PurmerendAutosloperij Sint MaartenAutosloperij VelserbroekAutosloperij VijfhuizenAutosloperij WeteringburgAutosloperij Wieringerwerf en Autosloperij Zwaanshoek.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions