Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Autosloperij Zuid-Holland sloopauto in Zuid-Holland ophalen

Autosloperij Zuid-Holland, koopt alle sloopauto's op bij garage bedrijven, auto-dealers, schade herstelbedrijven en takelbedrijven.

Autosloperij Zuid-Holland koopt ook alle tweedehands auto's, sloop autos, schade autos, kapotte autos en autos met defecten op.

Autosloperijen Zuid-Holland is ook het adres om uw auto te laten wegbrengen naar de sloop en om uw auto te laten ophalen om gesloopt te worden.

Sloperij Zuid-Holland koopt ook campers, busjes, bedrijfswagen, bedrijfsauto's op. Wij geven altijd de beste prijs en een reële vergoeding voor alle motorrijtuigen in Nederland.

Autosloop Zuid-Holland koopt ook export auto's op. Bepaalde merken kunnen in vele Noord Afrikaanse landen worden hergebruikt. Deze bedrijven zijn een soort kringloop winkels voor goede kwalitatieve auto's die door andere mensen nog jaren lang met plezier gebruikt kunnen worden en daardoor niet per direct vernietigt worden.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker.

Zie ook: Autosloperij De LierAutosloperij Den HaagAutosloperij DirkslandAutosloperij DordrechtAutosloperij GorinchemAutosloperij HellevoetsluisAutosloperij Katwijk Aan ZeeAutosloperij Krimpen A/D LekAutosloperij LeidenAutosloperij LisseAutosloperij RotterdamAutosloperij SchiedamAutosloperij SpijkenisseAutosloperij ValkenburgAutosloperij VlaardingenAutosloperij Zevenhuizen en Autosloperij Zwijndrecht.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions