Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Werkwijze

vakkundig en milieubewust

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst is een nationaal georiënteerd bedrijf en haalt alle sloop auto's en schade auto's op in alle plaatsen van Nederland. Zeven dagen per week rijden de chauffeurs door alle gemeentes om alle apk afgekeurde auto's van de weg te halen en defecte auto's naar de sloop te brengen. Iedere dag doen zij hun best om kapotte auto's en niet meer rijdende auto's naar de sloperij of autosloop in bijvoorbeeld Amsterdam eo, de sloperij in Utrecht eo, , de autosloperij in Den Haag, of naar de sloopbedrijven in Rotterdam te brengen.

Om alle mensen in de 800 gemeentes via internet en de zoekmachine Google te kunnen bereiken hebben we een overzicht gemaakt van alle acht honderd gemeentes van Nederland waar we actief zijn en waar we sloopauto's ophalen.

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst koopt ook alle schadeauto's en tweedehandsauto's op. Kortom, wij kopen alle auto's en kopen alle wagens van mensen die van hun auto af moeten en/of willen.

Wij zijn in alle provincies specialist geworden met betrekking tot het bemiddelen van het kopen van auto's van particuliere autobezitters, Het maakt ons niet uit of u een Volvo, Volkswagen, Ford, Mercedes, Kia, Audi, DAF, Iveco, of een ander merkt heeft.

Bel ons op om uw auto aan te bieden en u goed en volledig door ons te laten informeren. 

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Uit onze werkwijze kunt u opmaken dat de demolitie (het slopen) van een auto vakwerk is. Uw sloopauto of autowrak wordt naar een erkend sloopbedrijf gebracht, waar sloopautos.com mee samenwerkt. Daar vindt de demontage van de sloopauto plaats. Dit gaat vakbekwaam en milieuvriendelijk.

Vakbekwaam

Eén van onze chauffeurs haalt de sloopauto bij u thuis op. De auto wordt door hem met een moderne sleepwagen veilig naar het autodemontagebedrijf (sloopbedrijf) gebracht. Daar wordt de sloopauto in verschillende stappen verwerkt.

De chauffeur die bij u aan de deur komt heeft het afgesproken bedrag bij zich. Hij heeft ook een vrijwaringsbewijs voor u.

De demolitie (sloop) van uw auto wordt door vakmensen uitgevoerd. De medewerkers van het demontagebedrijf zijn gecertificeerd. Alle soorten onderdelen van de sloopauto (zoals metalen, plastic, rubber, textiel, glas) worden apart behandeld.

Lees meer over vakbekwame demontage.

Milieu

milieuvriendelijk auto slopen Een auto (ook uw sloopauto) bevat, zoals gezegd, veel verschillende soorten materiaal. Bij de sloopbedrijven worden dezen allemaal gescheiden. U kunt denken aan ijzer, rubber, glas, olie, textiel en nog veel meer.

Door dit te scheiden en apart te verwerken dragen we een steentje bij aan een beter milieu. Veel van de materialen worden opnieuw gebruikt. Het kan zijn dat uw kind speelt in de speeltuin op rubber tegels die gemaakt zijn van oude autobanden.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Lees meer over milieubewuste autodemontage en lees ook over de sloop van een auto.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions