Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Auto naar de sloop : een reactie van een klant

Na 40 jaar schadevrij autorijden gebeurt het je dan toch nog een keer. Ik schiet met mijn voet van de rem af en knal zo op een voor het stoplicht stilstaande auto. De auto moet naar de sloop Mijn medepassagier schreeuwt geschrokken: 'wat doe jij nou?' Een enorme knal, gevolgd door gesis en een enorme stoompluim. Het portier knelt bij het openen, met een flinke duw zwaait het open. De hele voorkant zit in elkaar, bumper, grille, koplampen, spatborden, motorkap, de koelvloeistof kleurt het asfalt gifgroen. 'Oh, oh, dat is een total loss,' bedenk ik me, en zie de boosdoener: de trekhaak.

Ik stel me voor aan de andere chauffeurs en bel mobiel het alarmnummer. De dienstdoende agent neemt de gegevens op en in no time zijn de hulpdiensten aanwezig. De politie zet de kruising af en regelt de veilige doorgang van het verkeer. Een agente assisteert de passagiere en de broeders van de ambulance. Hoe dan ook moet de auto naar de sloop gebracht worden. Een andere agent begeleidt het invullen van de europeese schadeformulieren en controleert de personalia: rijbewijs, verzekering en APK, en ik moet een alcohol blaastest doen, 's middags om 12 uur!? Een enorme citroengele kraanwagen van de bergingsdienst arriveert en trekt met een lier mijn auto de laadruimte op.

De schadewagen wordt in de loods gezet en drupt en stoomt en sist nog wat na. De gril met het merklogo laat los en valt kletterend op de grond... De chauffeur van het bergingsvoertuig is erg behulpzaam, 'in het kantoor maken we de papieren in orde, en u moet uw verzekering maandag direct telefonisch op de hoogte stellen, en het europeese schadeformulier getekend en ook aan de achterzijde ingevuld opsturen.' Het bergingsbedrijf heeft me ook aangeboden de mijn auto naar de sloop te brengen.

's Maandags regel ik alle formaliteiten met de verzekering en een schadeexpertbureau. Dinsdags beoordeelt de schadeexpert de toestand en de waarde van de auto en verklaart deze technisch total loss. Een mailtje en een telefoontje naar de Sloopautoservice die het wrak 's middags op laten halen. De vriendelijke chauffeur vraagt de autopapieren en het overschrijvingsbewijs, In de cabine van zijn wagen schrijft hij direct het RDW vrijwarings bewijs uit en betaalt me contant uit.

Mijn droomauto zal voorlopig wel mijn droomauto blijven. Mijn oude auto wordt door De Sloopauto Inkoopdienst naar de sloop gebracht. Maar ik kan toch naar een andere voiture uitkijken.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions