Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Sloopauto in Rotterdam

Autosloperijen Rotterdam werkt samen met sloperijen RotterdamBel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Uw sloopauto verkopen in Rotterdam - De Beste Prijs! - Laat uw sloopauto ophalen. Het bedrijf www.sloopautos.com haalt ook sloopauto’s op in Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Krimpen a/d Lek, Albrandswaard, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rozenburg en Oud Beijerland, Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Gorinchem, Alblasserdam, Hoogvliet, Wateringen, Gouda, Moordrecht, Waddinxveen.

Rotterdam is een drukke stad met veel auto’s en vrachtverkeer. Wanneer uw (oude) auto stuk is en niet meer kan worden gerepareerd (een sloopauto), bent u niet zo maar van uw auto af. sloopauto Rotterdam helpt u.

Lees alles over afgekeurde auto's verkopen.

Kundig en ervaren

Bel met 06-42 962 333 en laat ons uw oude sloopauto ophalen. Eén telefoontje is genoeg. Uw auto wordt door een ervaren chauffeur opgehaald en naar een sloopbedrijf (demolitiebedrijf) in Rotterdam gebracht.

Redelijke prijs

U krijgt direct aan de deur een redelijke prijs voor uw sloopauto. De chauffeur heeft het vrijwaringsbewijs bij zich. Geen zorgen, geen gedoe.

Lees ook over onze certificering.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Nieuws bericht over sloopauto Rotterdam

De sloopauto markt, schadeauto markt, 2dehands auto markt en nieuwe auto markt ervaart lastige tijden. Veel autosloperijen , autosloopbedrijven en sloperijen krijgen minder opdrachten om sloopauto's op te halen, ook de sloopauto Rotterdam Inkoop Dienst.

Sloopauto Rotterdam Inkoop Dienst Nederland heeft door haar bijzondere dienstverlening geen last van de economische mindere periode in Nederland. Wij zijn in plaats van vijf dagen per week zeven dagen per week gaan werken en we zijn begonnen met een 24 uur service. Mensen met een defecte auto of een auto die naar de sloop gebracht moet worden kunnen tegenwoordig ons bellen wanneer het hun uitkomt en hoeven niet meer te wachten om de volgende dag het organiseren van een auto te laten geschieden.

Sloopauto Rotterdam Inkoop Dienst heeft haar dienstverlening verbetert en haalt nu binnen drie uur alle auto's op. Van de medewerker ontvangt het officiële Rijksdienst van Wegverkeer document. Het originele exemplaar moet u thuis goed bewaren en een kopie moet u opsturen naar uw assurantie tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij.

De autosloopbedrijven, autosloperijen en autosloop bedrijven hebben alle vergunningen en certificaten die nodig zijn om sloopwagen conform de geldende wet en regelgeving te verwerken. Kortom, sloopauto Rotterdam , het auto inkoopbedrijf en auto verkoop bedrijf is het auto opkoop bedrijf uit onze regio.

Sloopautos.com - 24 uur 7 dagen

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Zie voor de complete lijst Sloopauto Amsterdam e.o., Haarlem e.o., Amstelveen e.o., Hoofddorp e.o., Alkmaar e.o., Almere e.o., Zaandam e.o., Purmerend e.o.Sloopauto Roosendaal e.oSloopauto Utrecht e.oRotterdam e.oDen Haag e.oDen Bosch e.oEindhoven e.o, en sloopauto Nijmegen e.o.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions