Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Sloperij Zaanstad voor een sloop auto verkopen en sloopauto ophalen bij autosloperij Zaanstad

De sloperij van Zaanstad is gespecialiseerd in het ophalen van alle sloopauto-s en schadeauto-s in deze regio. Een sloop auto is een auto die defect en kapot is en/of waarvan de reparatie kosten hoger zijn dan de dagwaarde van de sloopwagen. Door onze regionale binding kunnen wij u sloopauto binnen 24 uur naar de autosloop brengen. Autosloop Zaanstad gaat uw auto demonteren en alle verschillende soort onderdelen laten werken door een verwerkingsbedrijf. De vloeistoffen uit de auto worden door speciale machines uit de auto getapt en verwerkt. Het glas gaat naar een glasverwerkingsbedrijf, de banden worden door een rubber verwerkingsbedrijf ingezameld. Het schuimrubber uit de stoelen worden naar een ander verwerkingsbedrijf gebrachtZaanstad . Voor een schadeauto van bijvoorbeeld jonger dan tien jaar krijgt een hogere vergoeding. Het kan zijn dat deze auto weer naar reparatie weer een nieuwe eigenaar krijgt. Veel autosloop bedrijven verkopen uw auto aan een export bedrijf die uw sloop auto naar Afrika of Libië transporteren. Ook voor deze auto-s geven zij een hogere vergoeding.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Sloperij Zaanstad

De sloperij in de omgeving van Zaanstad gaat uw auto demonteren en ervoor zorgen dat alle materialen op een verantwoorde wijze worden verwerkt, zodat de natuur weinig last heeft van de afvalstoffen. Het verwerken van de materialen wordt door de Nederlandse overheid goed gevolgd en gecontroleerd. De organisatie ARN is een organisatie die alle sloperijen in Nederland daarmee ondersteund. Kortom, een sloperij sloopt niet alleen uw auto, maar demonteert zorgvuldig alle verschillende onderdelen en laat alle restmaterialen verwerken door bedrijven die daar in zijn gespecialiseerd. Een sloperij is niet meer het bedrijf van vroeger die werden beheerd door ondeugende ondernemers. Een sloperij moet zich houden aan alle wetten die van toepassing zijn op het verwerken van afvalstoffen en restmaterialen mbt sloopauto-s, schadeauto-s, defecte en kapotte auto-s.

Zie ook Schadeauto ophalen specialist.

Sloperij Zaanstad heeft het mogelijk gemaakt om een regionale en landelijke dekking te organiseren met betrekking tot het ophalen van sloop auto-s die naar de autosloperij moeten. De autosloperij Zaanstad koopt ook alle schadeautos op in de omgeving. Voor het verkopen van een sloopauto, schadeauto en apk afgekeurde tweedehands auto bent u bij ons aan het juiste adres. Een autosloperij kan pas haar activiteiten verrichten als zij alle certificaten bezitten die nodig zijn. Momenteel zijn er in Nederland ongeveer 400 bedrijven die zich autosloperij kunnen noemen. Een autosloperij is niet verplicht om zich aan te sluiten bij de ARN of Stiba. De meesten autosloperij bedrijven zijn wel aangesloten bij de ARN. Door de hoge jaarlijkse bijdrage van de Stiba en de diensten die zij er tegenover stellen zeggen steeds meer autosloperij bedrijven hun lidmaatschap op.

Autosloperijen Zaanstad volgen alle wet en regelgevingen mbt het ophalen en verwerken van sloopauto-s en schadeauto-s. Alle autosloperijen zijn zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag actief om een sloopauto op een service gerichte wijze op te halen. De medewerkers van de autosloperijen zijn iedere dag gemotiveerd om het ophalen van een sloop auto, schade auto of tweedehands auto in goede banen te Zaanstad . Ons bedrijf heeft in Nederland er voor gezorgd dat mensen met een oude auto of met een apk afgekeurde auto ook op zondag of in de avonduren via internet hun auto kunnen aanbieden aan autosloperijen. Onlangs hebben wij een zgn Terugbel Service op onze site laten plaatsen. Een sloopauto ophalen is hierdoor snel te organiseren. Na het invoeren van uw naam en telefoonnummer verstuurd u ons een bericht. Binnen tien minuten nemen wij contact met u op om u goed en volledig te informeren hoe autosloperijen het ophalen van een auto hebben georganiseerd.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

U kunt telefonisch contact met Sloopauto Zaanstad en wij zullen u volledig en goed informeren over onze werkwijze en halen uw auto op op een tijdstip en dag die u uitkomt. Het is ook mogelijk om de sloopauto in de avonduren of in het weekend te laten ophalen. U hoeft dus niet vrij te nemen en vakantie-uren te besteden. Vroeger moesten de mensen in Nederland een zgn verwijderingsbijdrage van bijvoorbeeld HFL. 50,=. Ook in Belgie moeten de mensen nog een bedrag betalen voor het laten verwerken van een sloopauto. Sloopauto Zaanstad , geeft altijd een vergoeding voor uw sloopwagen. Sloopauto Zaanstad zal samen met u de restwaarde van uw oude auto bepalen. Wij geven altijd een reëel bedrag voor sloopauto-s. Wanneer uw auto nog een volle tank benzine heeft dan is het goed om dat aan ons door te geven. Het is ook verstandig wanneer u bijvoorbeeld twee weken geleden uw banden heeft laten vervangen of dat er andere nieuwe onderdelen zijn gemonteerd. Sloopauto Zaanstad staat voor Service en Kwaliteit en Betrouwbaarheid. Het SKB principe staat bij ons hoog in het vaandel en Sloopauto Zaanstad is daar zuining op.

Vul ons contactformulier in


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions