Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Sloopauto in Den Haag

Autosloperij Den Haag werkt samen met sloperij Den HaagBel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Uw sloopauto verkopen in Den Haag - De Beste Prijs! - Laat uw sloopauto ophalen. Het bedrijf www.sloopautos.com haalt ook sloopauto’s op in Leiden, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Wetringbrug, Zevenhuizen, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten, Monster, Wateringen, Wassenaar, Katwijk aan Zee, Noordwijk, Lisse, Sassenheim, Naaldwijk, Maasland, Maassluis, Rozenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Panacker, Warmond.

Woont u in ’s-Gravenhage of omstreken en is uw oude auto zwaar beschadigd of helemaal kapot? Dat is op zich al vervelend genoeg. Om daar dan van af te komen is lastig. laat uw oude sloopauto snel en professioneel ophalen.

Wilt u weten hoe wij werken?

Snel en professioneel

sloopautos.com in Den Haag haalt uw auto voor de deur bij u op.

Maak een afspraak. De chauffeur komt zo snel mogelijk bij u langs en laadt uw kapotte auto op en sleept die weg naar een sloopbedrijf in Rotterdam.

Gemakkelijk

Voor u is het makkelijk. sloopautos.com betaalt u het afgesproken bedrag direct uit. De chauffeur heeft een vrijwaringsbewijs bij zich. U heeft nergens meer omkijken naar. Wij halen uw sloopauto op, u zoekt naar een nieuwe auto.

Wilt u een (oude of kapotte) bus verkopen? lees hier over oude bussen.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Nieuws bericht over sloopauto Den Haag

De sloopauto markt, schadeauto markt, 2dehands auto markt en nieuwe auto markt ervaart lastige tijden. Veel autosloperijen , autosloopbedrijven en sloperijen krijgen minder opdrachten om sloopauto's op te halen, ook de sloopauto Den Haag Inkoop Dienst.

Sloopauto Den Haag Inkoop Dienst Nederland heeft door haar bijzondere dienstverlening geen last van de economische mindere periode in Nederland. Wij zijn in plaats van vijf dagen per week zeven dagen per week gaan werken en we zijn begonnen met een 24 uur service. Mensen met een defecte auto of een auto die naar de sloop gebracht moet worden kunnen tegenwoordig ons bellen wanneer het hun uitkomt en hoeven niet meer te wachten om de volgende dag het organiseren van een auto te laten geschieden.

Sloopauto Den Haag Inkoop Dienst heeft haar dienstverlening verbetert en haalt nu binnen drie uur alle auto's op. Van de medewerker ontvangt het officiële Rijksdienst van Wegverkeer document. Het originele exemplaar moet u thuis goed bewaren en een kopie moet u opsturen naar uw assurantie tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij.

De autosloopbedrijven, autosloperijen en autosloop bedrijven hebben alle vergunningen en certificaten die nodig zijn om sloopwagen conform de geldende wet en regelgeving te verwerken. Kortom, sloopauto Den Haag , het auto inkoopbedrijf en auto verkoop bedrijf is het auto opkoop bedrijf uit onze regio.

Sloopautos.com - 24 uur 7 dagen

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Zie voor de complete lijst Sloopauto Amsterdam e.o., Haarlem e.o., Amstelveen e.o., Hoofddorp e.o., Alkmaar e.o., Almere e.o., Zaandam e.o., Purmerend e.o.Sloopauto Roosendaal e.oSloopauto Utrecht e.oRotterdam e.oDen Haag e.oDen Bosch e.oEindhoven e.o, en sloopauto Nijmegen e.o.


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions