Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Sloopauto aanbieden

Sloopauto aanbieden, sloopauto’s aanbieden, sloopauto aanbieden.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

De werkwijze om een sloopauto aan ons aan te bieden is eigenlijk heel eenvoudig. Door het telefonisch contact met ons op te nemen zal een medewerker alle nodige informatie opschrijven. Wij hebben informatie nodig van uw woon plaats, uw telefoonnummer en de opgave van het merk van de auto, het type auto, indien u bekent: het kenteken van de sloop auto. Klanten kunnen aan ons opgeven op welke dag en op welk tijdstip wij de sloopauto’s moeten ophalen.

Schadeautos aanbieden

Bij ons bedrijf kunt u ook schadeautos aanbieden. Na het telefonisch contact met ons opnemen schrijven wij alle informatie op van de schadeauto en van alle beschadigingen. Onze schadeauto expert zal dan binnen een uur telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken om de restwaarde van uw beschadigde wagen te kunnen bepalen. Van de expert ontvangt u een opgaven van de restwaarde de schadeauto.

Lees ook over oude bus.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Een sloopauto verkopen

Sloopauto’s aan ons verkopen is ook mogelijk. Wanneer uw sloopauto nog een restwaarde heeft dan kunnen we deze auto van u kopen. Japanse sloop auto’s of een aantal Duitse sloop auto’s kunnen nog een aanzienlijke restwaarde hebben. Een aantal Afrikaanse landen heeft namelijk belangstelling voor deze sloopauto, vandaar dat deze beschadigde auto’s vaak nog een aanzienlijke restwaarde hebben ten opzichte van bijvoorbeeld de Franse en de Amerikaanse sloopauto’s. Uw sloopauto zullen wij netjes afmelden bij het RDW en de belastingdienst. Het originele vrijwaringsbewijs moet u thuis goed bewaren. Een kopie van het vrijwaringsbewijs moet u versturen naar uw verzekeringsmaatschappij. Na het overhandigen van het afgesproken bedrag en het overhandigen van alle nodige papieren heeft de formele eigendomsoverdracht plaatsgevonden.

Schadeauto verkopen

Het verkopen van schadeauto’s aan ons bedrijf heeft bijna een zelfde werkwijze als het verkopen van een sloopauto aan ons bedrijf. Wij noteren alle beschikbare informatie van de schadeauto’s en geven deze door aan onze schade auto expert. Binnen ongeveer een uur zal deze medewerker telefonisch contact met u opnemen om met een afspraak te maken op een tijd en op een dag die u het beste schikt. De expert zal u een reëel bedrag vertellen van de restwaarde van uw schade auto. Wanneer u akkoord gaat met het afgesproken bedrag dan zal bij het overhandigen van het contante geld en het overhandigen van uw autopapieren de formele eigendomsoverdracht op locatie plaatsvinden. Het afmelden bij de Belastingdienst en het RDW geschied geheel automatisch, u hoeft wat deze onderwerpen betreft geen extra handelingen te verrichten. Schadeauto’s hebben ten opzichte van sloopauto’s een hogere marktwaarde gezien deze nog gerepareerd kunnen en verkocht kunnen worden.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker

Sloopauto inkoop

Alle medewerkers van auto sloperijen hebben veel ervaring met het opkopen van sloopauto’s. Tijdens hun carrière hebben zij al duizenden sloopauto gekocht van hun klanten. Gezien hun ruime ervaringen kunnen de klanten er dus op rekenen dat alles netjes volgens alle wetten en alle regelgevingen zal verlopen. U ontvangt ook op het moment van de sloopauto inkoop moment het vrijwaringsbewijs en het contant geldbedrag dat is afgesproken. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan u vragen beantwoorden en u alle nodige informatie vertellen en/of laten zien.

Lees over de sloop van de auto.

Schade auto inkoop

Op de locatie die u ons van te voren heeft doorgegeven vindt het inkopen van de schadeauto plaats. Wij komen dus naar u toe en u hoeft daarom niet voor het transport van de schadeauto te zorgen. Op de door u gewenste tijd en locatie komt onze autoschade expert bekijken wat de rest waarde is van u beschadigde auto. U ontvangt dus direct een opgave van het bedrag waarmee u wel of niet akkoord mee kan gaan. Het is ook mogelijk om even de tijd te nemen om over onze aanbod te kunnen nadenken. Een paar dagen later zullen wij dan telefonisch contact met u opnemen om een nieuwe afspraak met u te maken om de auto op te komen halen.

Wij kopen ook bussen in.

Schade auto’s gevraagd

De auto’s van onze schadeauto expert zijn herkenbaar aan de reclame tekst op hun auto’s. Op de auto’s van de schade auto experts staat de tekst: schadeauto’s gevraagd. Alle schadeauto experts hebben veel kennis en bijzondere goede vaardigheden met betrekking tot het vaststellen van de hoogte van het schadebedrag en het kunnen bepalen van de restwaarde van de beschadigde motorrijtuigen.

Sloopauto’s gevraagd

Sloopwagens, autowrakken, beschadigde auto’s, auto’s met aanzienlijke schade, het maakt ons geheel niet uit wat voor auto u ons aan kunt bieden. Of de uw oude vertrouwde motorrijtuig nu in Friesland of Limburg staat, wij kunnen in geheel Nederland naar onze klanten rijden. Sloopauto’s ophalen en sloopauto’s verwijderen is onze specialiteit en kunnen daarom allen auto’s ophalen met een representatieve ophaalauto.

Wij vragen ook bussen.

Bel: 06 42 962 333 - direct contact met een medewerker


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions