Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Mercedes Sprinter bus verkopen aan Bedrijfsbus Verkoopdienst Nederland.

Mercedes bus Sprinter verkopen aan de sloperij Sloopauto’s.com Uw Mercedes Sprinter bus verkopen aan de sloperij Sloopauto’s.com kost u slechts één telefoontje: mobiel 06 42 962 333 voor een zakelijk gesprek over de verkoop van uw Sprinterbus.

Via de Mercedes bus Sprinter hotline krijgt u een medewerker inkoop aan de lijn waar u nu zaken mee doet, of maak gebruik van de discrete terugbelservice. Met het e-mailformulier kunt u een nauwkeurige opgave in woord en beeld van uw Mercedes Sprinter doen.  Digitale foto’s van uw bus bijgevoegd maken een  goed bod mogelijk. Daimler scoort enorme bedrijfswinsten uit autoverkopen en investeringen. Automobielgigant Daimler scoort goede procentuele stijging over het eerste halfjaar van 2014 ten opzichte van de resultaten over de vergelijkbare periode in 2013. In Q1 plus Q2 heeft Daimler een toename van 6 procent gerealiseerd. Financieel vertaalt zich dat in een gerealiseerde omzet inclusief winsttoename tot maar liefst 31,5 miljard euro.

Stijging autoverkopen met 4% tot 628.900 stuks

Daimler Holding International, waarvan dochter Mercedes-Benz nog steeds een belangrijk paradepaardje is, scoorde deze goede resultaten met de verkoop van 628.900 motorvoertuigen. De totale verkoop van personenwagens, bestelbussen en vrachtwagens nam in vergelijking met het boekjaar 2013 met maar liefst 4% toe. 

Nu uw Mercedes Sprinter verkopen aan de sloperij Sloopauto’s.com levert u cash een goede prijs op.Onze service: 24/7 bereikbaar, motorvoertuig in 24 uur opgehaald. Contante uitbetaling op factuur inclusief gratis RDW-vijwaringsbewijs. Onze buitendienst haalt de Mercedes Sprinter bus op en u bepaalt waar en wanneer de transactie en contante betaling is af te handelen!

Cijfers, procenten en bedragen uitgesplitst en toegelicht

Na uitsplitsing van de financiële cijfers blijkt de winst in vergelijking met de zelfde periode in het vorig boekjaar te zijn gestegen met 12% tot een bedrag van 2,5 miljard euro. Deze gerealiseerde boekwinst is voor verdiscontering van rente, belasting en eenmalige posten. Werd in het vorig jaar nog een winst geboekt van 4,6 miljard euro, dan moet deze worden gerelativeerd met de volgende aantekening. Dit resultaat kwam mede tot stand door de hoge boekwinst uit de verkoop van Daimlers belangen in het EADS defensie- en luchtvaartconcern. 

Wij kopen Mercedes Sprinter bussen in de volgende vier klassen.

  • Loop- en sloopauto’s; ongeacht de staat waarin de bus verkeert t.b.v. sloop en recycling metalen.
  • Lichte en zware schadeauto’s; t.b.v. demontage herbruikbare onderdelen en het autoschadebedrijf.
  • Occasions en tweedehands; de economische situatie maakt de occasion tot een gewilde investering.
  • Oldtimers, Classic Cars; in welke bijzondere Sprinter-bus uitvoering dan ook zijn wij geïnteresseerd.

Extra winsttoename door enorme waardestijging investeringen

Ook dit boekjaar kan Daimler weer, voor belasting, zo’n 650 miljoen euro bijschrijven in de boeken. En weer door de waardestijging van een aanmerkelijk belang in een booming business partner waarin was geïnvesteerd in een vroeg stadium. Door de gigantische waardestijging van de participatie in Tesla, de elektrische autofabrikant uit de Verenigde Staten van America. Om uw Daimler Mercedes Sprinter bus verkopen aan de sloperij Sloopauto’s.com te effectueren, kunt u vrijblijvend bij onze afdeling inkoop informatie en advies inwinnen. Bel mobiel 06 42 962 333.

Voor een goede financiële deal en vlotte afhandeling: “Mercedes Sprinter Bus”deal! 


Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions