Altijd de Beste Prijs
op sloopautos.com

Bel nu: 06 42 962 333

Direct contact met een medewerker

 
Voordelen op een rijtje Snel gereageerd
Snel afgehandeld
Netjes opgehaald
Direct overgeschreven
Contante betaling
 
Bel me terug

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Aanbevelen op Google

Neem contact op

 

Wij steunen Kika

 

Nieuwsberichten
Volg ons op Twitter
 

STAP 1


Bel: 06 42 962 333

STAP 2


Wij halen uw auto op.
Direct een vrijwaringsbewijs.

STAP 3


Wij betalen u direct contant.

 

Mercedes MB100 bus verkopen aan een opkoopbedrijf is snel te organiseren.

Uw Mercedes bus MB100 verkopen aan de autosloop www.sloopautos.com demontage en sloopbedrijf kan via onze e-mailservice. Het formulier met digitale foto’s beoordeelt onze inkoop. 
Per reply-mail krijgt u een goede waardebepaling en scherpe inkoopprijs aangeboden. Via de Mercedesbus MB100 hotline 06 42 962 333 kunt u de deal ook definitief afsluiten. Wij maken ook een afspraak voor de buitendienst om uw Mercedesbus MB100 op te halen en de verkoop af te ronden 
met contante betaling en een gratis RDW-vrijwaringsbewijs om niet, nada, niente!

Door het aantrekken van de wereldeconomie groeit ook de vraag naar Daimler kleine en grote vrachtwagens, en in het bijzonder de autobussen voor personenvervoer, woon- werkverkeer, stadsdiensten, urban city services en luxe pullman coaches voor het toeristenverkeer. Het markt segment Daimler Mercedes bussen zoals Sprinter, Vito en Viano vormt een belangrijk aandeel.

Een besparing op de kosten van zo’n 2 miljard moet het resultaat verder positief beïnvloeden. 

De Daimler Mercedes bus MB100 verkopen aan de autosloop Sloopauto’s.com is met bijna alle typen en uitvoeringen mogelijk. Wij kopen personenbussen voor woon- werkverkeer in diverse uitvoeringen, enkele of dubbele cabine, open of gesloten laadruimte. Vrachtwagens, kleine en grote!

  • Sloopauto’s: voor het terugwinnen van grondstoffen via de recycling industrie.
  • Schadeauto’s: demontage van onderdelen voor hergebruik bij de autoschadeherstelbedrijven.
  • Tweedehands auto’s: voor de handelsvoorraad jonge occasions met okay onderhoudspapieren.
  • Exportauto’s: via ons WorldWide AutomotiveWeb bedienen wij de upcoming markets.

Daimler Innovatie in 2017 met de eerste waterstofauto in serieproductie! De afdeling Research, Technologie en Duurzaamheid van Daimler maakte dit spectaculaire nieuws wereldkundig bij monde van het afdelingshoofd Herbert Kohler.
„Was eerder gepland om een waterstofauto in 2014 of 2015 op de markt te brengen. Met een nieuwe samenwerking moet dat  in 2017 worden gerealiseerd. Met automotive partners Ford en Nissan hebben we een research and production overeenkomst gesloten. De gezamenlijke ontwikkeling van het brandstofcelsysteem is een prioriteit. Door de joint-venture bundelen we expertise en besparen we in de ontwikkeling en bij de productie van de brandstofcellen.”

Daimler CEO Dieter Zetsche spreekt op de autobeurs in Detroit over strategie, innovatie en toekomst.
„We werken op een zeer target gerichte missie ter introductie in 2017, een prijskaartje van een waterstofauto mag niet hoger zijn dan een dergelijk model dat is gehybridiseerd. De gerealiseerde cijfers laten een bedrijfswinst met een organische groei zien van 12%, wat zich vertaald in een winst 2,46 miljard euro. Bij Mercedes-Benz verbeterde de operationele marge van 6,4 naar 7,9 %, mede door de stijging van de verkoop van zeer luxe modellen uit de S-Klasse.  Onze strategie begint op alle fronten vruchten af te werpen. In 2020 willen wij het met Daimler en in het bijzonder Mercedes-Benz het nog beter doen dan onze landgenoten van Audi en BMW. Mercedes moet naar een operationele marge van 10% stijgen,” lacht Zetsche zijn tanden vriendelijk bloot in een super de luxe Mercedes S-klasse Coupé op de autobeurs in Detroit. 

Uw Daimler Mercedes bus MB100 verkopen aan de autosloop Sloopauto’s.com begint met een geheel vrijblijvend telefoongesprek op mobiel 06 42 962 333.

Onze gespecialiseerde inkopers zijn u met informatie en advies gaarne van dienst.

Reacties van klanten

Nieuwsbulletin

Voorbeeld aangeboden auto's

Skoda met schade verkopen

Een Scoda met schade verkopen , kan dat via jullie site ? Aan ons kunt u ook nieuwe Skoda's met schade verkopen. Het is belangrijk om dan veel foto's van de beschadigde onderdelen te maken. Een S ...

Fiat Seicento verkopen aan sloperij, kan dat ?

Een Fiat Seicento verkopen aan de autosloperij, kan dat? Ja, via onze site is het mogelijk om uw oude vertrouwde Fiat Seicento te verkopen aan de sloperij en autodemontage bedrijf. Een autosloper ...

Vw polo verkopen met mankementen

Een Vw polo verkopen met mankementen, kan dat bij jullie? Ja, wij kopen dagelijks een vw polo met mankementen. Wanneer u een vw polo heeft met mankementen dan is het goed om telefonisch contact m ...

Lees meer reacties van klanten

Meer nieuws

Voorbeelden aangeboden auto's

 

© 2007 - 2018 Sloopautos.com  |   Webdesign en realisatie Vextra internet solutions